La secretària general de l’Esport visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

La voluntat de la visita institucional va ser copsar insitu la realitat del municipi i donar suport a l’esport local.

La secretària general de l’Esport de la Generalitat, Anna Caula, va visitar l’Ametlla de Mar, el passat divendres, per conèixer la realitat esportiva del municipi. Caula acompanyada també del representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, es va reunir amb l’alcalde, Jordi Gaseni, la tinenta d’alcalde, Jani Brull i el regidor d’Esports, Jordi Llaó.

La trobada va tenir lloc  a les instal·lacions esportives municipals, on la secretària va poder veure de primera mà l’estat de les instal·lacions del camp de futbol, la piscina, el gimnàs, els vestidors, les pistes de tennis, les pistes actuals de pàdel i la futura construcció de les noves pistes cobertes. Posteriorment, es van desplaçar al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Caula va remarcar la importància de conèixer l’esport de cada territori per planificar unes futures polítiques públiques millors.

Per la seva banda, Barberà va apuntar que es vol extrapolar la feina de l’Ajuntament calero per donar un impuls a la pràctica de la natació federativa.

L’alcalde Gaseni va destacar que era una visita per mostrar els projectes i les necessitats de futur, com són la renovació de la gespa del camp de futbol i un nou pavelló poliesportiu.

La visita institucional s’emmarca en el compromís de la Generalitat de donar suport a l’esport local i als municipis.

Comparteix