L’Ametlla de Mar se suma al 25 N amb una encesa de bengales per les víctimes de violència masclista

Comparteix

L’acte tindrà lloc a les 19 h i a la plaça Nova.

L’Ametlla de Mar reivindicarà el 25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, amb una encesa de bengales per donar llum a les dones que ja no hi són. Es tracta d’una iniciativa impulsada des del col·lectiu feminista ‘L’Hora de les Bruixes’, que ha volgut unir diferents municipis de la demarcació amb aquest acte reivindicatiu.

El col·lectiu feminista de la població La Deskarada i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar s’han sumat a aquesta iniciativa, que es durà a terme simultàniament a més d’una desena de municipis del territori, per tal de donar visibilitat aquesta data i lluitar contra totes les formes de violència masclista que avui en dia es continuen perpetuant en tots els àmbits de la vida de les dones: a casa, a la feina, al carrer o a l’escola.

La membre de l’Hora de les Bruixes, Gemma Gómez, explica que l’acte vol conscienciar sobretot que la violència masclista no és només física.

A banda de l’encesa de bengales, a l’acte també es llegirà el manifest del 25N i es donarà informació sobre els tipus de violències masclistes. La membre de la Deskarada, Noemí Llambrich, agraeix la iniciativa de ‘L’Hora de les Bruixes’.

La iniciativa tindrà lloc a les 19 h de la tarda i a la plaça Nova.

Comparteix