El 1r equip a seguir la dinàmica positiva a Masdenverge

Comparteix

Els caleros, tot i el partit de menys que porten disputat, s’han mantingut a la 5a posició amb 13 punts.

El primer equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 16.00 h al camp del Masdenverge, després que dissabte s’hagués d’ajornar a causa del vent, el partit davant de la cava, interrompent així una ratxa de cinc partits sense perdre.

Així i tot, els caleros tenen aquest dissabte l’oportunitat d’allargar la dinàmica positiva en el partit que els ha d’enfrontar al Masdenverge, equip ascendit aquesta temporada, que tot i que figura a la classificació a la 12a posició amb 6 punts, ha estat capaç de donar algun ensurt a equips com la Rapitenca B i l’Amposta, amb qui van aconseguir empatar. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

A Masdenverge podria debutar el nou fitxatge Ivan Vidal. Els caleros, tot i el partit de menys que porten disputat, s’han mantingut a la 5a posició amb 13 punts.

Per la seva part, el filial visita el camp del Ginestar, un equip instal·lat a la zona mitjana de la classificació. Els de l’Ametlla de Mar, que són segons per la cua amb 3 punts, van haver d’ajornar també el seu partit de dissabte amb el Camarles B i acumulen quatre derrotes consecutives. El Ginestar per la seva part, és 9è amb 11 punts. Jordi Subirats és l’entrenador del filial

El partit es disputarà diumenge a les 16 h.

Comparteix