El Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar mantindrà l’aparença nòrdica de les casetes de fusta

Comparteix

Durant el Pont de la Puríssima, la zona del parc del Bon Repòs tornarà a oferir una àmplia oferta de productes de proximitat i es duran a terme diverses activitats per tots els públics.

Entre els dies 6 i 11 de desembre, una vintena de casetes de fusta s’instal·laran a la zona del parc del Bon Repòs per tornar a acollir el Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar. L’espai nadalenc oferirà tota mena de productes de proximitat del teixit comercial i associatiu del municipi i alhora es duran a terme diferents activitats per grans i menuts per amenitzar la iniciativa.

Comerços i entitats participaran en aquesta tercera edició del Mercat que mantindrà les casetes de fusta, incorporades, per primer cop, l’any passat. Durant el Pont de la Puríssima, el municipi s’impregnarà de màgia i ambient nadalenc amb aquesta fira inspirada als mercats típics dels països europeus.

En aquesta edició, s’instal·laran les casetes de fusta al llarg de l’avinguda Batlle Josep PiJoan, però ocuparan l’estacionament dels vehicles mirant cap al parc, d’aquesta manera es comptarà amb tota la cera i hi haurà més espai per passejar.

Com a novetat també es farà un sorteig entre els clients del Mercat, les persones que comprin a qualsevol dels estands entraran a un sorteig d’una cistella elaborada per productes dels diferents comerços participants.

Per complementar les diferents parades, durant el Mercat s’oferiran activitats per a tots els públics, com tallers infantils, xaranga, cantada de nadales, tast de vins, contacontes, vermut electrònic o degustacions de figues i borraines. També al parc del Bon Repòs, s’instal·larà la carpa per tornar a donar cabuda a la mostra d’animals de granja.

A més, enguany es comptarà amb el Carter Reial, l’últim dia del Mercat, l’11 de desembre a les 12 h; un espectacle infantil que permetrà als més menuts dipositar les seves cartes als Reis Mags.

La regidora de Turisme, Comerç i Civisme, Maite Boquera, apunta que serà un espai de regals, decoració, productes gastronòmics i associacions locals per promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc.

Els visitants podran trobar tota mena de productes de proximitat i km0: gastronomia, llibres, electrodomèstics, productes d’estètica, flors i arbres, objectes de regal elaborats per artesans locals, moda i complements tèxtils, joieria, entre d’altres.

Pròximament es posarà a disposició dels ciutadans l’horari amb tota la programació de les activitats del Mercat.

Comparteix