6a posició de la rítmica calera al Campionat de Catalunya

Comparteix

El conjunt calero arribarà a Platja d’Aro amb una 5a posició a la 1a fase i una 11a a la segona fase.

El conjunt junior nivell 4 de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va finalitzar a la 6a posició la seva participació en el Campionat de Catalunya de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica que va tenir lloc a Santa Coloma de Farners.

Les caleres van fer una bona coreografia tot i que cal lamentar tres caigudes de maces, fet que les va privar d’aconseguir una millor puntuació. Així i tot, Tere Llambrich, coordinadora de la secció ho valora positivament, sobretot, de cara a la participació a la final de la Copa Catalana Tardor que tindrà lloc diumenge a Platja d’Aro,

El conjunt calero arribarà a Platja d’Aro amb una 5a posició a la 1a fase i una 11a a la segona fase.

El conjunt calero està format per Irene Gusils, Maria Ferreiro, Cloe Gonzalvo, Anna Vilabrú i Mariona Vila amb el suport de dues gimnastes del CG L’Ampolla, Nàdia Climent i Alexandra Sánchez.

Comparteix