Nova derrota dels veterans de la Cala, en aquesta ocasió a Alcanar

Comparteix

Els caleros estan a la 8a posició de la classificació amb 4 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre per 2 gols a 1 al camp dels veterans de l’Alcanar en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros van fer un bon partit en un enfrontament molt igualat, tot i que van encaixar els dos gols a pilota parada, després del llançament de córners. Van ser millors en el tram final del partit i van escurçar diferències en el minut 85 amb el gol de Xavi Margalef, però ja no tenir temps de remuntar.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Amb aquesta nova derrota ja van tres partits perduts aquesta temporada. A manca de jugar els partits pendents davant de l’Amposta i el Tortosa, els caleros estan a la 8a posició de la classificació amb 4 punts. El pròxim partit el disputaran diumenge a casa davant del Vinaròs.

Comparteix