Els veterans de la Cala perden 1 a 6 amb la Rapitenca

Veterans futbol 2022
Comparteix

Els caleros són 7 s a la classificació amb 4 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge passat per 1 gol a 6 davant dels veterans de la Rapitenca, en un partit en el qual l’equip calero es va mostrar nerviós i sense desplegar el seu joc.

Els de l’Ametlla de mar van perdre diumenge el segon partit de la temporada en els quatre partits disputats fins ara. Els rapitencs van ser capaços d’avançar-se amb un 0 a 3 fins que abans del descans, Xavi Margalef va escurçar distàncies, marcador amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, tres gols més dels rapitencs van establir el resultat definitiu d’1 a 6.

Els caleros són 7 s a la classificació amb 4 punts i dissabte a les 16 h juguen al camp dels veterans de l’Alcanar.

Comparteix