‘Salut en Xarxa La Cala’ posa en marxa uns tallers participatius sobre gent gran, dones i salut mental

Comparteix

S’anima a la població a participar-hi, ja que es tracta de la part qualitativa fonamental del projecte.

Aquest dimecres i dijous tindran lloc uns tallers participatius sobre salut, emmarcats dins del projecte ‘Salut en Xarxa La Cala’, que el Centre d’Atenció Primària i l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han tirat endavant per millorar la salut i el benestar de la població. Els tallers van dirigits a gent gran, dones i salut mental.

Es tracta de la part qualitativa de la fase de diagnosi d’aquest projecte de salut comunitària, que vol recollir les opinions, mancances i necessitats dels ciutadans en tots els àmbits de la salut. La membre del grup motor del projecte, Nuria Manchó, explica que a banda dels tallers, s’han fet entrevistes individuals i en una fase final es farà una enquesta per tota la població.

El taller dirigit a la gent gran tindrà lloc dimecres a les 16 h i al Casal d’Avis. El de dones també dimecres a les 18 h a l’Ajuntament i el de salut mental, dijous a les 17 h a l’Ajuntament. Manchó destaca que al taller de salut mental, adreçat a persones que hagin patit algun entrebanc recentment, encara hi ha places i anima a tothom a participar-hi, ja que la participació ciutadana és la part fonamental del procés.

Les persones interessades es poden adreçar a salutenxarxa@gmail.com o al CAP.

Comparteix