El Conjunt Sènior de Rítmica en té prou amb l’11a posició per passar a la final

Comparteix

Les caleres han obtingut una plaça a la final que es disputarà el 26 de novembre.

El conjunt júnior nivell 4 de la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va repetir diumenge a Blanes l’actuació de la competició que es va interrompre a causa d’una alarma antiincendis el passat 23 d’octubre a Manresa, corresponent a la 2a fase de la Copa Catalana Conjunts Tardor.

Les caleres van millorar de manera considerable aquella primera actuació, fins al punt d’aconseguir una puntuació similar a la que les hi va comportar la 5a posició a la 1a fase. Així i tot, les caleres no van passar de l’11a posició, la qual, va ser suficient per obtenir la 9a plaça a la final que es disputarà el 26 de novembre, encara amb la seu per determinar. Tere Llambrich és coordinadora de la secció de rítmica de l’AME.

Ara les caleres participaran en un trofeu a Viladecans el pròxim cap de setmana i el següent al Campionat de Catalunya de la Federació Catalana de Patinatge.

En un altre ordre de coses, la calera Carla Borràs Salvans va aconseguir la tercera posició final al Campionat de Catalunya Copa Base en categoria Infantil, posició que li ha valgut per classificar-se pel Campionat d’Espanya Copa Base que es disputarà a Saragossa el 15 de desembre.

Comparteix