Els veterans de la Cala guanyen 0 a 4 als veterans del Perelló

Els caleros estan a la 7a posició de la classificació amb 4 punts.

L’equip de futbol de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar  dissabte a la tarda al camp dels veterans del Perelló. D’aquesta manera, els caleros aconseguien la primera victòria de la temporada.

Els de l’Ametlla de Mar van ser molt superiors als perellonencs i ja a la primera part es van posar per davant en el marcador amb gols de l’Arnau, Xavi Margalef i Isaac Pintado. Amb els deures fets, els caleros es van prendre la segona part amb més tranquil·litat i només van sumar un nou gol de Xavi Margalef que va significar el 0 a 4 definitiu.

Els caleros van haver de lamentar la lesió de lligaments al genoll de Marc Castillo i sobretot, la fractura de peroné d’Isaac Pintado que estarà uns mesos apartat dels terrenys de joc.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Els caleros, que tenen dos partits ajornats, estan a la 7a posició de la classificació amb 4 punts. Diumenge a les 10.30 h els caleros rebran a casa als veterans de la Rapitenca, tercers amb 9 gols.