El cadet de l’AME s’apunta una nova victòria que li permet continuar líder

Comparteix

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar continua imparable el seu camí a la 1a divisió. En Quant a l’aleví, va guanyar després de dues derrotes consecutives.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar continua imparable el seu camí a la 1a divisió després de golejar per 7 gols a 0 a l’Ulldecona en el darrer partit de lliga. Amb un triplet de Joel Sabaté, dos gols d’Oriol Pallarés i els de Genís Margalef i Unai Costa, els de caleros no van donar cap opció als del Montsià i van sumar una nova victòria. Són quatre victòries i un empat, i 13 punts en cinc partits que el situen al capdavant de la classificació, compartint el lideratge amb Batea i Amposta, els únics equips que segueixen el ritme.

Pel que fa a l’infantil, els de l’Ametlla de Mar continuen sense trobar el camí i van perdre per 5 a 0 al camp de l’Ascó. Van haver de jugar el tram final amb un jugador menys per una expulsió amb roja directa. Amb només un punt sumat en cinc partits, els caleros són segons per la cua a la classificació. Quant a l’aleví, va guanyar 6 a 2 al Roquetenc retrobant-se amb la victòria després de dues derrotes consecutives. Jan Jorba, Saad Zinbi, Patxi Nieves i Gorka Brull que en va fer tres, van ser els golejadors de l’equip. Amb aquesta tercera victòria de la temporada els caleros se situen a la 6a posició amb 9 punts. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví.

Si parlem de la competició escolar, el benjamí Llobarrets va perdre per 1 gol a 4 davant del Tortosa Ebre blanc i estan a la 5a posició amb 4 punts. Sílvia Argentó és l’entrenadora del benjamí.

Per la seva part, el prebenjamí Seitonillos va perdre també a casa per 4 a 5 davant del Mora la Nova en un disputadíssim partit en el qual els visitants van tenir més encert. El prebenjamí calero és 7è amb 3 punts a la classificació.

Comparteix