Jornada aparentment propícia pel futbol base de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest cap de setmana continuen amb diversos partits fora i dins de casa.

La jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar al llarg del passat cap de setmana va ser prou positiva, amb tots els partits a fora de casa i només una derrota, amb dues victòries i tres empats.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar descansa aquesta setmana. Pel que fa al cadet, els de l’Ametlla de Mar juguen diumenge a les 11 del matí aquí a casa davant de l’Ulldecona. Els de l’Ametlla de Mar encara colideren la classificació amb 10 punts, mentre que l’Ulldecona és 8è amb 5 punts.

L’infantil per la seva part, juga dissabte a les 11.30 h a Ascó. Amb aquest punt, els de l’Ametlla de Mar són 11 s amb 1 punt a la classificació mentre que l’Ascó és el cuer amb 0 punts.

L’aleví juga dissabte a les 10.30 h a casa davant del Roquetenc. Els de l’Ametlla de Mar estan 7 s amb 6 punts. El Roquetenc és 11è amb 7 punts.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 10.30 h a casa davant del Tortosa Ebre, mentre que el prebenjamí Seitonillos juga a les 11.30 davant del Mora la Nova.

Comparteix