Una baralla acaba amb sis persones intoxicades per gas pebre

Comparteix

Una d’elles va ser traslladada a l’hospital Verge de la Cinta.

Sis joves van haver de ser atesos per intoxicació, dimarts a la matinada, després de veure’s implicats en una baralla amb esprai de gas pebre, a l’Ametlla de Mar. Els fets van succeir al voltant de les 3.30 h de la matinada, a l’exterior del Poliesportiu Municipal on s’hi estava celebrant la Festa Halloween.

Segons fonts policials, aquest dimarts a la matinada va tenir lloc una baralla al carrer que va acabar amb la ruixada de gas pebre, afectant sis persones que hi havia al voltant. Cinc dels implicats van ser traslladats al Centre d’Atenció Primari de la població, amb afectacions lleus, mentre que un dels joves va ser desplaçat per una unitat de suport vital del SEM fins a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, pel seu diagnòstic més greu. Els ferits ja han estat donats d’alta.

Al lloc dels fets es va desplaçar la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, el SEM i el SUM.

El gas pebre pot produir irritació a les mucoses, insuficiència respiratòria o fins i tot una aturada cardiorespiratòria, en cas d’asma bronquial o al·lèrgia. Un ús injustificat i irresponsable pot comportar conseqüències penals. Per aquesta raó, els cossos de seguretat estan a l’espera dels resultats dels informes mèdics i del pronunciament dels implicats, per tal de procedir a la denúncia per tinença i ús d’un esprai de defensa  i diligències per lesions greus.

Comparteix