Gran victòria de la Cala davant del Roquetenc per 3 a 0

Aquesta nova victòria, la tercera consecutiva, consolida als de l’Ametlla de Mar a la 5a posició de la classificació amb 9 punts.

El primer equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar divendres a la nit per 3 gols a 0 al Roquetenc, en partit avançat a la 5a jornada del campionat de lliga de la 3a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir guanyar un rocós Roquetenc que a la primera part va aconseguir dificultar el joc calero, arribant al descans amb un empat a 0 i sense clares ocasions per a cap dels dos equips.

A la segona part, el partit va canviar amb els locals més incisius i sobretot amb el primer gol calero, que va trencar el partit. Jordi Llaó s’avançava al seu marcador a l’interior de l’àrea per a fer l’1 a 0 temps de la represa.

Llaó també seria el protagonista del segon gol després de plantar-se davant del porter, culminant amb èxit una ràpida transició local per la dreta.

El primer gol va descol·locar els visitants i el segon ja va posar el partit en mans dels locals que van minimitzar les accions del Roquetenc, fins que va arribar el tercer de Marc Brull, un gran gol que posava el 3 a 0 en el marcador davant d’un públic entregat, que va registrar molt bona entrada, tot i disputar-se en divendres a la nit.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial de la Cala, va perdre per 1 gol a 0 al camp del Tivenys. Els caleros van estar vius fins als darrers moments, i no va ser fins al minut 77 que van encaixar l’únic gol del partit.

El filial es va quedar sense premi tot i el bon treball realitzat.
Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar estan a la 13a posició de la classificació amb 3 punts, després d’haver guanyat un partit i haver-ne perdut quatre, en els cinc partits disputats fins ara.