Festa Halloween, oferta d’oci per a la nit de la castanyada

Comparteix

La Festa Halloween tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet a partir de les 24 h.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb la col·laboració del Club de Twirling ha organitzat, per aquesta nit, la Festa Halloween, una iniciativa que pretén oferir als joves una proposta atractiva davant de la manca d’oferta d’oci nocturn a la població.

De fet, des de l’Ajuntament s’està impulsant una programació amb activitats diverses en col·laboració amb diverses entitats, repartides per tot el calendari, amb l’objectiu de desestacionalitzar la temporada i alhora oferir propostes i activitats per engrescar als joves, davant la costum dels joves de marxar fora de la població els caps de setmana buscant oci nocturn.

Jordi Llaó és regidor de Festes i Joventut de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

La Festa Halloween tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet a partir de les 24 h. Hi podran accedir els majors de 16 anys o menors amb l’autorització signada pels seus pares o tutors que podran recollir al mateix poliesportiu, on també es podran adquirir les entrades al preu de 6 € amb consumició inclosa. La nit estarà amenitzada per la música dels dj’s Òscar Sánchez i Sergio Calero.

Comparteix