Finalitza el termini de les entitats per presentar candidates i candidats a pubilles i hereus

Comparteix

La presentació tindrà lloc el dissabte 3 de desembre.

Aquest divendres és el darrer dia programat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, perquè les entitats socioculturals de la localitat, presentin les seves candidates a pubilles i pubilles infantils i els seus candidats a hereus i hereus infantils, de cara a la pròxima Festa Major de la Candelera.

Les entitats ja van rebre una comunicació de l’Ajuntament i tenen de temps fins a aquest divendres, 28 d’octubre, a les 14.00 h per fer aquesta tramitació. Cal recordar que les entitats tenen plena llibertat per presentar candidats i candidates sigui a les quatre figures festives o a una sola. Les entitats assumeixen el cost del detall i les tres fotos que s’entreguen a pubilles i hereus durant el pregó i a les flors del dia de l’ofrena floral a la verge.

Per la seva part, tots aquells i aquelles que es vulguin inscriure com a quintos i quintes de la festa, els nascuts el 2003, tenen més temps, ja que la data límit per apuntar-se és el 18 de novembre.

Jordi Llaó és el regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

La presentació de pubilles, hereus, quintos i quintes tindrà lloc el dissabte dia 3 de desembre a les 18 h al Poliesportiu Municipal Galetet.

Comparteix