Visitametlla la nova app de Turisme per a mòbils i tauletes

App l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

El divendres passat es va posar en marxa la nova aplicació per a dispositius mòbils i tauletes que ja es pot descarregar i que permet a l’usuari accedir a tota la informació.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va posar en marxa el passat divendres la nova aplicació per a mòbils i tauletes, adaptada a les noves tecnologies, més pràctica, intuïtiva i que es gestiona conjuntament amb el lloc web estrenat el passat 27 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional del Turisme.

La nova app visitametlla tanca el procés de renovació que l’Àrea Municipal de Turisme ha dut a terme en els darrers mesos per adaptar les seves eines de promoció i informació pels usuaris a la xarxa.

El passat mes de setembre va ser el lloc web i ara, divendres passat es va posar en marxa la nova aplicació per a dispositius mòbils i tauletes que ja es pot descarregar i que permet a l’usuari accedir a tota la informació. L’antiga app s’havia quedat obsoleta i no permetia ser utilitzada en els telèfons i aparells mòbils de darrera tecnologia, cosa que ara ja no és un impediment.

Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

Aquesta app segueix la mateixa línia de disseny i modernitat que el lloc web, amb qui facilita una gestió conjunta.

A l’app es pot consultar entre altres informacions, l’agenda, els llocs i contactes d’interès geolocalitzats amb qui es pot contactar a directament.

Comparteix