Els veterans perden 2 a 1 a Roquetes i es queixen de l’actuació arbitral

Comparteix

Després d’aquesta derrota, els de l’Ametlla de Mar són 7 s a la classificació amb 1 sol punt en dos partits disputats.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre per la mínima el partit que va disputar dissabte a la tarda al camp del Roquetenc. Els caleros van merèixer més i van marxar molt disgustats amb l’actuació arbitral.

Els de l’Ametlla de Mar tenien al seu davant a l’actual campió de lliga i un dels equips més forts de les darreres temporades a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre, però van disputar la victòria fins a l’últim instant.

De fet, els caleros es van avançar en el marcador amb un gol d’Avram, just després d’una altra ocasió en la qual Xavi Margalef Va enviar la pilota al travesser. Els de Roquetes només van poder empatar al límit del descans amb un penal injust que només va veure l’àrbitre.

A la segona part, els de l’Ametlla de Mar van continuar insistint, tot i que el Roquetenc s’avançaria amb una jugada legal, però polèmica. El gol local va produir-se en una jugada en la qual hi havia un jugador roquetenc a terra, fet que va provocar que els jugadors caleros s’aturessin, creient que els locals pararien el joc per interessar-se pel seu company. Això no va ser així i el Roquetenc va continuar jugant i va marcar el segon gol. Aquesta fou l’única arribada dels locals a la porta calera en tota la segona part.

Els caleros van acabar perdent el partit per 2 a 1 i molt enfadats amb l’actuació arbitral, després d’un gol anul·lat que consideren legal i dues expulsions. Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip, va sortir content del seu equip, però molt enfadat amb l’actuació arbitral, “…”.

Després d’aquesta derrota, els de l’Ametlla de Mar són 7 s a la classificació amb 1 sol punt en dos partits disputats. El partit que havien de jugar el pròxim dissabte amb els veterans de l’Amposta s’ha ajornat per manca d’efectius dels ampostins.

Comparteix