Eva del Amo presentada com a candidata de Junts a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar

Eva del Amo
Comparteix

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

L’actual cap del grup municipal de Junts, Eva del Amo, va ser presentada dissabte dia 15 d’octubre com a candidata de la formació a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, en un acte que va tenir lloc a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila.

Del Amo, va comptar amb el suport a la sala de la presidenta de Junts per Catalunya i fins al passat 18 de juliol presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i de la diputada i portaveu parlamentària de Junts per Catalunya, Mònica Sales, a més d’altres càrrecs del partit.

Eva del Amo va manifestar sentir-se preparada per assumir la responsabilitat d’optar a l’alcaldia, el repte de ser la primera dona alcaldessa de la població i d’encapçalar un canvi en la manera de fer política.

Del Amo va dir que l’objectiu de la candidatura serà posar fi al llarg parèntesi d’improvisació i desídia que han suposat els darrers anys del govern d’ERC i entesa per la Cala. També vol recuperar els nivells de serveis, orgull i lideratge que segons ella, mai s’haguessin hagut de perdre.

La ja candidata de Junts va dir que volia promoure una altra manera de fer política, centrada en les persones i escoltar les preocupacions, neguits, projectes i mancances de la gent, a l’hora que prendre decisions importants.

Del Amo és ja la tercera candidata a les pròximes eleccions municipals després que s’anunciés que Jordi Gaseni repetirà com a candidat d’ERC i Xavi de la Fuente encapçalarà la llista del PSC.

Comparteix