El 1r equip i el filial guanyen a Corbera d’Ebre i Gandesa sumant les primeres victòries de la temporada

1r equip futbol 2022-2023

Els de l’Ametlla de Mar van saber aguantar la pressió en els darrers minuts per emportar-se els tres primers punts a la lliga.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la tarda al camp del Corbera d’Ebre per 0 gols 2, sumant la primera victòria de la temporada a la lliga de 3a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar amb claredat, sobretot després que al minut 22, Jordi Callau poses als caleros per davant en el marcador. Els de l’Ametlla de Mar van controlar el partit i van sentenciar en l’últim minut de partit amb un gol d’un inspirat Emmanuel Meza que ja porta 3 gols en el que va de lliga.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros, amb aquests tres punts se situen 10 s a la classificació. El pròxim dissabte rebran a casa a la Rapitenca B.

Per la seva part, el filial que milita a la 4a Catalana, va aconseguir la primera victòria de la temporada i ho va fer a domicili i davant d’un dels millors equips de la competició, el Gandesa B.

Els caleros van avançar-se en el marcador i a la mitja hora ja guanyaven per 2 a 0 amb els gols d’Alejandro Beza i Ferran Pallarès, tot i que abans del descans, els locals van remuntar i van empatar el partit. Amb el 2 a 2 i un partit molt igualat i tens, va arribar la jugada que decantaria el resultat, amb un penal a favor dels caleros, que va transformar Marc Pallarès en el minut 81 de partit.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Ara els caleros són 11 s a la classificació i dissabte a la tarda rebran a l’Olímpic Mora d’Ebre.