La Cala no en té prou amb la remuntada per evitar la derrota amb el Santa Bàrbara

1r equip la Cala 2022-23
Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 3 gols a 4 a la segona jornada del campionat de lliga davant del Santa Bàrbara en un partit en el qual l’equip calero va tenir dues cares.

A la primera part, de nou, es van pagar molt cares les errades, com ja va passar al camp del Flix. Els caleros van encaixar un preocupant 0 a 3 parcial al final del primer temps. A la segona part, el panorama va canviar i l’equip local va sortir a remuntar i amb l’objectiu clar de buscar el gol.

I així va ser, ja que Emmanuel marcava l’1 a 3 als sis minuts de la represa, i al 60′ el mateix Emmanuel feia el 2 a 3. La Cala anava per feina i al minut 70 Jordi Llaó establia l’empat a 3.

Amb l’equip calero bolcat a la porteria visitant i amb el Santa Bàrbara a les seves mans, va arribar la jugada que va decidir el partit. Tot feia olor de remuntada fins que l’àrbitre va xiular un penal molt discutiu, precedit d’un fora de joc a l’àrea calera.

El Santa Bàrbara feia el 3 a 4 i poc després els caleros es quedaven amb un home menys per la rigorosa expulsió de Xavi Fages amb doble amonestació, fet que va dificultar encara més les possibilitats d’empatar dels de l’Ametlla de Mar.

Al final, segona derrota de la temporada en dos partits per un equip calero que dissabte no va merèixer perdre.

Sergi Quintana és el segon entrenador de la Cala.

Per la seva part, el filial de la Cala, a la 4a Catalana, va perdre per 1 gol a 2. I això que els caleros es van avançar molt aviat en el marcador, ja que Gerard Pallarès, marcava pels de l’Ametlla de Mar al minut 7, tot i que només 2 minuts després el filial calero aconseguia anivellar el resultat.
El segon gol cavero al minut 27 de la primera part va capgirar el marcador, i tot i els intents d’uns i altres, ja no es mouria, significant la segona derrota pels de l’Ametlla de Mar en dues jornades.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial de la Cala.

Les dues derrotes per la mínima dels de l’Ametlla de Mar els situen a la cua de la classificació.

Comparteix