El concurs gastronòmic amb 41 cuiners va tornar a ser protagonista a la Diada de l’Arrossejat
![Diada de l'arrossejat 2022](https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2022/10/WhatsApp-Image-2022-10-10-at-9.55.02-AM-e1665400968393.jpeg)
Una quarantena de cuiners amateurs van participar dissabte a la tarda a la 36a Diada de l’Arrossejat, acte central de les Jornades gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat, servint-se prop de 500 degustacions de l’arròs cuinat a l’estil mariner.
Des de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar s’ha qualificat d’èxit aquesta diada en la qual hi van confluir una gran participació, l’ambientació musical i la promoció de la gastronomia marinera.
Els guanyadors d’aquesta edició van ser Jaume Margalef i Elena Font, que van compartir un dels premis del jurat A, fet poc habitual, i Robert Brooksbank. El jurat B va escollir els calderos de Carme Domenech i Antonio Ramos. El jurat C va donar com a guanyadors els arrossos d’Abel Mañé i Jordi Boyer.
Cadascun dels guanyadors es va emportar 150 € de premi en metàl·lic i un trofeu acreditatiu de la jornada.
En aquesta edició de la Diada de l’Arrossejat, el concurs amb més antiguitat de tots els que se celebren a la població, s’hi van presentar 41 participants.
Maite Boquera, regidora de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va felicitar els guanyadors i va destacar l’èxit de la festa.
Les jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat segueixen fins al dia 16 d’octubre amb els menús que han preparat nou restaurants del municipi.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR