El concurs gastronòmic amb 41 cuiners va tornar a ser protagonista a la Diada de l’Arrossejat

Diada de l'arrossejat 2022
Comparteix

Una quarantena de cuiners amateurs van participar dissabte a la tarda a la 36a Diada de l’Arrossejat, acte central de les Jornades gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat, servint-se prop de 500 degustacions de l’arròs cuinat a l’estil mariner.

Des de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar s’ha qualificat d’èxit aquesta diada en la qual hi van confluir una gran participació, l’ambientació musical i la promoció de la gastronomia marinera.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser Jaume Margalef i Elena Font, que van compartir un dels premis del jurat A, fet poc habitual, i Robert Brooksbank. El jurat B va escollir els calderos de Carme Domenech i Antonio Ramos. El jurat C va donar com a guanyadors els arrossos d’Abel Mañé i Jordi Boyer.

Cadascun dels guanyadors es va emportar 150 € de premi en metàl·lic i un trofeu acreditatiu de la jornada.

En aquesta edició de la Diada de l’Arrossejat, el concurs amb més antiguitat de tots els que se celebren a la població, s’hi van presentar 41 participants.

Maite Boquera, regidora de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va felicitar els guanyadors i va destacar l’èxit de la festa.

Les jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat segueixen fins al dia 16 d’octubre amb els menús que han preparat nou restaurants del municipi.

Comparteix