S’acaba la pretemporada del futbol base federat i el pròxim cap de setmana comença la lliga

Juvenil futbol 2022-23
Comparteix

La pretemporada dels equips del futbol base federat de l’Ametlla de Mar s’ha acabat i el pròxim cap de setmana, comença la lliga pels equips juvenil, cadet i infantil de futbol-11 i l’aleví de futbol-7, tots quatre militaran a la 1a divisió.

El passat cap de setmana l’infantil va perdre a casa per 1 a 3 en l’últim partit amistós, davant del Mora la Nova. El cadet va guanyar per 3 a 1 a l’Escola Delta de l’Ebre i el juvenil, va perdre als penals després d’empatar a 2 gols amb el Camarles, en el Memorial Olegario Vila.

El pròxim cap de setmana arriba l’hora de la veritat. Àlex Gómez, entrenador del cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar i del juvenil de la Societat, valora en quin punt arriben els equips caleros a la competició.

Els quatre equips juguen a casa. L’aleví s’estrenarà dissabte a les 9.30 h davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. L’infantil jugarà a les 12.30 h amb el Jesús i Maria i el cadet, a les 10.45 h amb l’Ascó. El juvenil per la seva part, debutarà a les 15.00 h, just abans del partit del 1r equip davant de l’Ebre Escola Esportiva de Tortosa.

Comparteix