Derrotes del 1r equip i filial de la Cala en el seu debut a la lliga

futbol
Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va començar la temporada oficial amb derrota després de perdre al camp del Flix per 2 gols a 0.

Els de l’Ametlla de Mar van encaixar el primer gol al minut 31, tot i que van estar a dins del partit fins al final del 1r temps. Un penal al minut 47 va posar el 2 a 0 en el marcador. Així i tot, els caleros ho van continuar intentant, encara que sense resultat.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip, lamenta les errades que van provocar els gols dels locals.

Els de l’Ametlla de Mar debutarà a casa dissabte vinent i el seu rival serà el Santa Bàrbara.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre per 2 a 1 al camp del Jesús Catalonia B. Els jesusencs van avançar-se en el marcador molt aviat i al minut 7 el resultat ja era d’1 a 0. Tot i que el Jeús va estar millor posat al camp i va gaudir de millors ocasions, a la segona part, Xavier Khalifi que va entrar pocs minuts abans, establia l’empat. Un penal al minut 77 decantaria el partit i la victòria a favor del filial del Catalonia. Jordi Subirats entrenador dels caleros, reconeix la derrota.

El filial jugarà el primer partit a casa dissabte vinent davant del filial de la Cava B.

Comparteix