El 1r equip i el filial calero inicien la lliga amb il·lusió

Comparteix

Aquest cap de setmana, el 1r equip de la Cala i el 4a Catalana comencen la temporada oficial 2022 -2023. Per una banda, el 1r equip ho farà dissabte, desplaçant-se a Flix i el filial a 4a Catalana iniciarà temporada el diumenge al camp del Jesús.

Amb tres baixes a l’inici de temporada, el 1r equip de La Cala comença amb ganes i il·lusió a un camp difícil com és el del Flix. Tot i això, segons de l’entrenador, Xavi Subirats, la pretemporada ha estat bona i ha servit per poder agafar físic.

Per la seva banda, el filial calero es desplaçarà al camp de Jesús, un camp  també complicat pel fet que és petit, però l’equip calero té ganes de començar per saber la posició on disputaran. Així ho explica l’entrenador, Jordi Subirats.

Ambdós partits seran a les 17 h de la tarda.

Comparteix