La rítmica calera comença les competicions federades

Comparteix

Aquest diumenge, les gimnastes es van traslladar a Girona per participar al Trofeu GEiEG, obtenint la 6a posició.

Divendres passat, la Secció de Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports de l’ Ametlla de Mar va iniciar les seves activitats, després de dues setmanes de vacances per les gimnastes. I és que durant el juliol i l’agost, amb el campus, han seguit entrenant i preparant-se per la nova temporada. Diumenge, es van posar en marxa les competicions federades a Girona.

El Conjunt Junior va disputar al GEiEG Girona, un Trofeu de categories federades, obtenint una 6a classificació. L’entrenadora, Tere Llambrich, apunta que l’esdeveniment va servir de prova per les gimnastes.

Des de la Secció comencen el curs amb nous reptes i il·lusions i també amb noves incorporacions. Així ho ha destacat Llambrich.

La pròxima competició serà la 1a Fase de la Copa Catalana, que tindrà lloc el 2 d’octubre a Lleida. Un mes d’octubre ple de competicions que les esportistes estan preparant amb noves  músiques, coreografies i molta il·lusió.

Comparteix