El filial inicia la pretemporada

Comparteix

L’inici de pretemporada del filial calero comença amb una derrota davant de l’Hospitalet, per 1 gol a 2.

L’equip de 4a Catalana de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre el primer partit de la pretemporada, per 1 gol a 2, davant de l’Hospitalet. Els caleros enceten així la ronda de partits, amb la mirada a l’inici de temporada que serà d’aquí dues setmanes, al camp del Jesús.

El filial de l’Ametlla de Mar va jugar a casa en un partit de pretemporada, amb una primera i segona part molt diferenciada. A la primera part, el domini de pilota va ser pels de l’Hospitalet. Als caleros els costava ajuntar línies i els van superar en facilitat avançant-se 0 a 1 al marcador.

Poc a poc, els caleros van anar ajustant línies i ja a la segona part, van marcar diferències, millorant la dinàmica i assolint més circulació i fluïdesa. Tot i això, els de l’Hospitalet van aconseguir el 0 a 2. Més tard, Ximu va marcar el primer gol i tot i presentar-se dues o tres ocasions d’empat, el partit va acabar en un 1 a 2 al marcador.

L’entrenador de l’equip, Jordi Subirats, apunta que va ser el típic partit de pretemporada per treballar la dinàmica de joc i el ritme de competició.

Els caleros iniciaran temporada a principis d’octubre al camp del Jesús. Pel que fa al 1r equip aquest cap de setmana va descansar.

Comparteix