Una desena de comerços locals participaran en la fira Fora Stocks

Comparteix

Els compradors podran adquirir productes d’aquesta temporada estiuenca a un preu rebaixat.

Del dijous 15 al dissabte 17 de setembre, a l’Ametlla de Mar tindrà lloc la fira ‘Fora Stocks’ amb la participació d’una desena de botigues del municipi. Un esdeveniment que ajudarà a dinamitzar el teixit comercial i contribuirà al seu enfortiment.

Durant aquests dies, en horari d’obertura comercial, les botigues trauran al carrer els estocs restants de l’estiu i els posaran a la venda a un preu rebaixat.  Entre els productes que s’hi podran trobar a la campanya n’hi ha de tèxtils, decoratius, esportius o infantils, entre altres.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el comerç local i donar-li suport.  Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Així, els comerços participants seran Confeccions Vila Callau, Carmen Blanch Designs, Esmeralda Regals,Lluna Xics, Madeira Decoració, MaElegance Moda, Sports Àlex, Sabateria Can Cisquillo, Taty’s i Taty’s Two.

A més, per tal de continuar reforçant aquests negocis, l’àrea de comerç impulsarà altres iniciatives com formacions dirigides a establiments locals.

Comparteix