L’Ametlla de Mar frega la plena ocupació turística al mes d’agost

Comparteix

L’ocupació ha estat d’un 96,7 %, un 2,4 % més respecte al mateix mes de l’any passat.

Segons la informació recollida per l’Àrea Municipal de Turisme, l’ocupació mitjana del mes d’agost ha estat d’un 96,7%, fet que suposa una pujada del 2,4% respecte al mateix període de l’any 2021 i un 4,2 % més que l’agost de 2019, superant així les xifres de prepandèmia.

La Cala ha fregat gairebé l’aforament complet al mes d’agost als diferents establiments turístics. Els hotels han tingut una ocupació del 98% i els lloguers d’habitatges turístics un 98,5%, el que significa una pujada del 0,5% respecte l’agost de 2021 i dels lloguers d’ús turístics un 1,5%.

Pel que fa als càmpings, la mitjana de reserves ha estat d’un 93,7%, entre el 92,4% en parcel·les d’acampada i un 95% en bungalous. Això suposa un especial interès per fer estada en bungalous, que ha augmentat un 5% respecte a l’agost de l’any passat i una disminució en les zones d’acampada d’un 6,4%.

Maite Boquera, regidora de turisme, valora molt positivament les dades d’aquest agost.

Pel que fa al mes de setembre, es preveu una ocupació del 80% els caps de setmana i entre setmana d’un 45%, sense tenir en compte les reserves que es fan a última hora ni tampoc les condicions meteorològiques.

Comparteix