El juvenil a escena amb canvis a la banqueta

Comparteix

Divendres van començar els entrenaments i dissabte a les 15 h l’equip s’enfrontarà al Mont-roig a l’Ametlla de Mar

L’equip de futbol juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, va començar divendres passat els entrenaments de pretemporada amb novetats a la banqueta i amb la vista posada en el debut a la lliga, previsiblement a primers d’octubre.

Després de les últimes temporades sota la tutela de Juanjo Balfegó, aquest any el juvenil de la Cala tindrà nous inquilins a la banqueta. Àlex Gómez i Abelardo Pérez, entrenadors del cadet de l’AME la temporada passada, es van comprometre a portar també el juvenil.

Divendres van començar els entrenaments i dissabte a les 15 h jugaran el primer partit de preparació davant del Mont-roig aquí a casa. D’aquí a l’inici de temporada els de l’Ametlla de Mar tenen programats partits amistosos davant del Base l’Hospitalet, La Salle de Reus i el Camarles. Àlex Gómez és l’entrenador del juvenil.

I aquesta setmana també han començat els entrenaments de la resta d’equips de futbol base federat. Per aquest cap de setmana hi ha previstos diversos partits. Divendres a les 17.45 h jugarà l’Aleví a Deltebre davant de l’Escola Delta de l’Ebre. Dissabte a les 10.15 h jugarà el cadet davant del Mont-roig i a les 12 h l’infantil contra l’Escola Delta de l’Ebre. Tots dos partits serà a casa.

Comparteix