L’Ajuntament posa a la venda una parcel·la municipal del sector 22b1

Comparteix

Els interessats poden presentar ofertes fins al divendres 16 de setembre.

En venda una parcel·la municipal del sector 22b1. Es tracta de la parcel·la assenyalada amb el número 2 en el plànol de finques adjudicades en el projecte de reparcel·lació del pla parcial urbanístic del sector 22b1, situada entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el centre comercial Mercadona i adjunta a la ja adquirida per Lidl, al costat de l’accés a l’Ametlla de Mar per la TV-3025. La seva superfície total ascendeix a 11.196 m2 i té un pressupost de licitació de 2 milions i mig d’euros.

El terreny consta de vegetació i d’una edificació de poca entitat constructiva de l’any 1950, amb superfície total de 167 m2, i amb estat de conservació baix.

Els béns que s’alienen hauran de destinar-se, exclusivament, a la necessitat d’obtenir fons per a finançar les inversions previstes al Pressupost de la Corporació, així com altres obligacions establertes per sentències judicials. Per altra banda també per la promoció comercial i turística del municipi, no admetent-se un altre destí.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Els interessats tenen temps de presentar les ofertes fins al pròxim divendres 16 de setembre.

Comparteix