A la Cala se li escapa el Torneig Balcó del Delta en l’últim minut i de penal

Comparteix

Els caleros van conseguir empatar a dos, però a l’últim minut va arribar un penal que va decantar el marcador i el torneig a favor de l’equip camarlenc.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va finalitzar en 2a posició la seva participació en la 18a edició del torneig Balcó del Delta, que va disputar junt amb el Pinell de la 4a catalana i el Camarles de la 2a catalana com a equip amfitrió.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar en el primer partit al Pinell per dos gols a 0 amb gols de Xavi Fages i Sergi Callau en un partit en el qual, els caleros van ser superiors. En el segon partit, el Camarles i el Pinell van empatar a 1 gol, amb la qual cosa, en l’últim partit del triangular, els caleros en tenien prou amb empatar amb l’amfitrió per emportar-se el torneig. El tercer partit va començar amb domini camarlenc, que es va avançar amb dos gols, tot i que els caleros es van refer i van igualar el marcador amb gols de Jordi Llaó i Jordi Callau i encara hi hauria temps per desaprofitar un penal a favor. Quan tot pareixia indicar que el resultat seria d’empat a dos, va arribar un penal clar a l’últim minut que va decantar el marcador i el torneig a favor dels camarlencs.
Xavi Subirats, entrenador de l’equip va fer una valoració positiva del global del torneig.

Els caleros jugaran dimecres a les 20 h del vespre un altre partit al camp del Mora la Nova de la 2a Catalana.

Comparteix