Comença la competició pel Club Petanca Tres Cales

Comparteix

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar, enceta aquest cap de setmana la competició de la Federació Catalana de Petanca amb presència a la 1a i 2a divisió. L’any passat, els dos equips van obtenir la 5a classificació final en les seves respectives categories, en la seva primera participació oficial.

Després d’un estiu sense deixar la pràctica de la petanca i l’organització de diversos trofeus socials a les pistes del parc públic de Tres cales, el Club de Petanca enceta aquest diumenge la seva participació en la Lliga Catalana.

El president del Club de Petanca Tres Cales, Antonio Cañadó, espera competir i aconseguir bones classificacions.

El club competirà amb dos equips, l’A, que militarà al grup 2 de la 1a divisió de Tarragona, i l’equip B, que jugarà al grup 1 de la 2a divisió de Tarragona.

L’equip A, a la 1a divisió, encetarà la competició a les pistes de Tres Cales, aquest diumenge al matí a partir de les 9, davant del C.P Coma-ruga B, mentre que l’equip B, a la 2a divisió, viatjarà diumenge a les pistes de la Pobla de Montornès D.

Comparteix