L’Ajuntament tanca un acord de permuta amb Balfegó

Comparteix

L’operació permetrà millorar serveis municipals com la brigada, el SUM o la policia local.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha signat un acord amb Balfegó, l’empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina roja, per fer una permuta de parcel·les situades al polígon industrial. La permuta permetrà ampliar l’espai municipal on hi ha situat la brigada, el SUM i la Policia Local.

El consistori té en propietat diverses parcel·les al polígon industrial, una de les quals es troba localitzada a la mateixa zona on Balfegó ha adquirit terrenys per construir la seva nova nau. L’empresa calera es va mostrar interessada en aquesta parcel·la municipal i al veure que en disposava d’una correlativa a l’espai on hi ha la Policia Municipal, el SUM o la brigada, ambdues parts han arribat a un acord per permutar una parcel·la per l’altra.

D’aquesta manera, l’Ajuntament atorgarà als serveis essencials i d’emergències municipals 800 m2 més d’espai i l’empresa podrà gaudir de més metres quadrats per la seva nova nau.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, apunta que serà una operació beneficiosa per ambdues parts, ja que permetrà donar un millor servei a la brigada, el SUM o la Policia Local.

Ara la permuta s’ha aprovat per junta de govern i durant els pròxims dies, es firmarà davant de notari.

Comparteix