El Cinema a la Fresca conclourà l’agenda d’estiu

Comparteix

Entre les activitats estiuenques ha destacat l’èxit del Correbars, després de dos anys sense poder-se celebrar.

S’acaba l’agost i amb ell, l’agenda d’estiu. L’Ametlla de Mar ha ofert durant tot l’estiu una variada programació destinada a tots els públics i gustos. Entre les propostes que ha preparat  la regidoria de Festes, al costat de diverses entitats col·laboradores, han destacat les activitats a l’aire lliure com el Correbars o el Dance Beach, els tornejos esportius o les tardes infantils dels dimecres amb  conta-contes o tallers.

Al voltant d’una trentena d’activitats han tingut lloc aquest estiu en diferents zones de la localitat, com la plaça Joan Miró o la platja de l’Alguer. Els caleros han rebut amb ganes aquests esdeveniments durant una temporada en què l’objectiu era tornar a la normalitat després de les restriccions per la Covid.

Així, s’han recuperat activitats com el Correbars, que juntament amb la Xaranga Suquet Calero, va acompanyar els participants per cinc bars en una tarda d’ambient festiu i amb molta afluència de gent o la projecció de cinema amb sopar, on es va poder veure l’últim treball del cineasta Mario Pons.

D’altra banda, destaquen també les activitats solidàries a favor de la investigació per l’esclerosi múltiple les tardes d’agost i la cursa de relleus per la investigació pel càncer.

Entitats, equipaments i associacions han posat el seu gra de sorra per dotar el poble d’activitat. El regidor de Festes, Jordi Llaó, valora molt positivament el desenvolupament d’aquestes activitats.

Aquest dimarts conclourà l’agenda d’estiu amb la projecció de Cinema a la Fresca, Spiderman, suspesa a causa del mal temps, que es transmetrà a les 22 h i al parc del Bon Repòs.

Des de la regidoria de Festes també han avançat que de cara a la vespra de l’11 de setembre hi haurà una actuació musical i durant la Diada Nacional de Catalunya es faran els actes commemoratius tradicionals.

Comparteix