La Cala Forn i la Cala de l’Illot, entre les millors cales catalanes

Comparteix

El diari digital Aguaita.cat ha engegat una votació sobre les millors cales catalanes.

En marxa una votació sobre racons únics del litoral català. El diari digital de les Terres de l’Ebre, Aguaita.cat, ha iniciat un rànquing perquè els usuaris votin les millors cales de Catalunya. El diari ha fet una prèvia selecció de 25 cales i ara, són els usuaris els encarregats de votar la millor.

La Cala Forn i la Cala de l’Illot de l’Ametlla de Mar encapçalen el rànquing de les 25 cales catalanes més espectaculars, segons l’Aguaita.cat.  Amb més de 400 vots cadascuna, les cales caleres es posicionen en primer i segon lloc, lluny de la tercera posició que, de moment, és per la Cala Aiguablava de Begur.

Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Els seguidors d’aquest diari tenen temps fins al 31 d’agost per votar el rànquing.

Comparteix