La platja de l’Alguer s’acomiada de les sessions ‘Dance Beach’ d’estiu

Comparteix

Els participants ballaran una última tarda a ritme d’artistes com Rosalia i estils musicals com la salsa o la ‘bachata’.

Durant la temporada estiuenca, l’Ajuntament ha impulsat l’agenda de juliol i agost amb propostes lúdiques, culturals i també esportives. Entre aquestes últimes hi havia el ‘Dance Beach’, una forma divertida de fer exercici  a la platja apte per a totes les edats i nivells.

El cem La Cala ha estat oferint activitats durant tot l’estiu. Una d’aquestes, el ‘Dance Beach’,  s’ha fet els divendres a les 18 h a la cèntrica platja de l’Alguer. Els participants, ja sigui vinguts expressament com també usuaris de la platja, han seguit els passos dels monitors del cem, que els han guiat a ritme de música llatina i de temes d’artistes actuals com la Rosalia, entre altres.

La iniciativa, que ja se celebrava alguns anys enrere, però va haver de parar-se a causa de la pandèmia, ha tingut bastant èxit, igualant la situació prepandèmia. Així ho explica la monitora, Alina Riciu.

Un parell de sessions d’aquesta activitat es van convertir el 29 de juliol i el 5 d’agost en una classe solidària a favor de la investigació per l’Esclerosi Múltiple, que va acabar recollint al voltant de 400 euros. Aquesta va ser conduïda per la monitora habitual del ‘Dance Beach’, Alina Riciu, al costat de Melina i Griselda Gaseni. Així, els assistents van poder participar en una iniciativa positiva per a ells mentre contribuïen a una causa benèfica.

Comparteix