Gairebé una trentena de xiquets i xiquetes han format part de ‘La Tribu’ del Servei d’Atenció Diürna aquest estiu

Comparteix

El servei té continuïtat durant tot l’any i és gestionat per un equip format per psicòlegs, educadors i treballadors socials.

Durant el mes de juliol, ha continuat actiu el Servei d’Atenció Diürna, conegut com ‘La Tribu’. El projecte, que està ofert pel Consell Comarcal del Baix Ebre, de forma gratuïta i integrada dins del Servei d’Intervenció Socioeducativa, ha atès un total de 186 infants repartits entre diferents municipis de la Comarca, 28 d’ells a l’Ametlla de Mar.

Aquesta proposta està dirigida a infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys que han fet activitats lúdiques i dinàmiques de grup, a més de sortides per la comarca. Durant l’estiu, s’ha ofert cinc dies a la setmana i als xiquets i xiquetes també se’ls ha garantit l’esmorzar i el dinar.

Al mes d’agost, el servei s’ha parat, però al setembre es reprendrà, com és habitual, durant un parell de dies a la setmana. Entre les activitats que s’hi duen a terme es treballa sobretot la gestió emocional, habilitats socials, l’assertivitat en la resolució de conflictes i el foment de valors positius.

Mayte Puell és la regidora de Benestar Social.

Aquest servei compta amb un equip format per psicòlegs, educadors i treballadors socials, i proporciona als menors un espai d’acolliment i convivència.

Comparteix