S’incrementen els contractes indefinits a l’Ametlla de Mar, durant el juliol

Comparteix

Segons dades de la Generalitat, més d’un 50% dels contractes d’aquest juliol han estat indefinits.

Les dades d’ocupació laboral a l’Ametlla de Mar són positives. Segons l’Observatori del Treball, aquest mes de juliol, el municipi ha arribat a la xifra de 244 persones aturades, una xifra a la qual no s’arribava des de 2019, i que es complementa amb el fet que els contractes han estat majoritàriament indefinits.

L’estiu a l’Ametlla de Mar ja és un període habitual de contractacions laborals. Enguany, però, les contractacions indefinides s’han multiplicat per 10 comparat amb el juliol de l’any passat. Unes xifres positives que reflecteixen de manera contundent els efectes positius de la nova reforma laboral en la contractació indefinida.

De fet, segons el regidor de Formació, Treball i Recerca Local, Joan Borràs, el juliol de l’any passat, a La Cala, es van signar uns 425 contractes, dels quals un 6% eren indefinits i enguany, dels 325 contractes, un 56% han estat indefinits.

L’atur durant l’any 2021 va ser de 382 persones, gairebé un 13% de la població. Això representa una mitjana anual de 397,7 persones aturades dividides entre el sector de serveis (300,2), la construcció (30,2), l’agricultura (22,7), la indústria (17,7), i d’altres (27).

Comparteix