La Cala registra un augment d’ocupació turística de prop d’un 5 % respecte al juliol de l’any passat

Comparteix

Les  dades aquest mes de juliol han pujat, sobretot durant els caps de setmana. Unes xifres que superen el juliol d’abans de la pandèmia i iguala el de 2018.

Aquest mes de juliol, la mitjana de l’ocupació turística a l’Ametlla de Mar ha arribat fins a un 80,6%, confirmant així la tendència d’una certa tornada a la normalitat. Els hotels, càmpings i habitatges turístics remunten després dels últims anys i se situen en els nivells de prepandèmia.

Segons les dades de l’Àrea Municipal de Turisme facilitades pels diferents establiments d’allotjament turístic del municipi, la mitjana d’ocupació turística aquest mes de juliol ha estat molt positiva, augmentant un 4,6% en comparació al mateix mes de l’any anterior.

L’ocupació ha augmentat sobretot durant els caps de setmana, sent els establiments hotelers els que més pernoctacions han registrat. De fet, aquests han arribat fins al 92% del seu total, mentre que el juliol de 2021 la xifra es va quedar en el 85%.

Pel que fa als allotjaments turístics, han arribat a una xifra del 90%, fet que suposa un augment del 3% respecte a l’any passat. I els càmpings han registrat un 60% d’ocupació, un 4% més que el juliol de 2021.

Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Les previsions per aquest mes d’agost també són positives. Es preveu que l’ocupació pugi un 15% respecte al juliol i se situï en un 95%, com l’any anterior.

Comparteix