Ja està disponible la programació amb tots els actes d’estiu per al mes d’agost a La Cala

Comparteix

Es pot consultar en format paper en diferents establiments públics i privats o en línia al web de Turisme.

A partir d’aquesta setmana ja es pot consultar l’agenda d’activitats que l’Ajuntament ha preparat per a aquest mes d’agost. En aquesta s’hi poden trobar propostes variades per a tots els públics que inclouen el cinema familiar, les activitats esportives, culturals o musicals  i actes festius.

Al llarg del mes d’agost, a l’Ametlla de Mar es continuarà amb les activitats habituals d’estiu, però incorporant algunes novetats. Els cinèfils podran gaudir amb les projeccions al parc del Bon Repòs amb una selecció de cinema familiar amb títols com ‘Coco’, ‘Spiderman’ i ‘Els Caça Fantasmes’. D’altra banda, aquest dissabte també es podrà veure ‘L’Espill’, l’última pel·lícula de Mario Pons a la plaça Joan Miró. Estarà a càrrec del Cineclub Hall i comptarà amb presència del director. En aquest acte, l’ajuntament proporcionarà taulons o cadires per poder sopar durant la pel·lícula.

Els amants de les activitats esportives tindran l’opció de fer una sessió de zumba benèfica en favor de l’esclerosi i altres propostes com el fitness platja a la platja de l’Alguer. De la mateixa manera, diferents entitats esportives han participat també en la creació de l’agenda organitzant exhibicions, com és el cas del Club Patí o la secció de rítmica de l’AME.

En l’àmbit infantil s’ha preparat un contacontes, un taller de treballar amb fang i un altre on les Dones Endavant ensenyaran a fer clauers a la plaça Joan Miró.

En la programació, com no podia ser d’altra manera, no hi falta la festa. Així, hi ha previst un concert de Miquel del Roig a la plaça Catalunya i que serà, per primera vegada en dos anys, de peu. Finalment, es celebrarà el Corre-bars d’estiu amb l’acompanyament de la xaranga Suquet Calero. L’han organitzat els quintos de 2001 i 2002.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

El CIP mantindrà també les exposicions del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre i la de vaixells enfonsats al golf Sant Jordi. En l’àmbit artístic es podrà visitar l’obra de la pintora local Cristina Quereda o passejar entre pintures en el Mercart.

Tot això, sumat a les activitats que organitzen els bars i xiringuitos, fa de l’Ametlla de Mar una localitat activa durant aquest estiu que ofereix possibilitats per tots els gustos. Tots els interessats en aquestes activitats poden consultar ja la programació en el web de Turisme de la Cala o agafar el fulletó en diferents establiments públics i privats.

Comparteix