La Cala disposa de tres agents cívics durant l’estiu

Comparteix

Aquests treballadors tenen l’objectiu de conscienciar i divulgar les mesures sanitàries de seguretat

Aquest dilluns, 1 d’agost, va començar el servei de tres agents cívics al municipi. Aquest serà el tercer any consecutiu que l’Ametlla de Mar disposarà d’aquesta figura, que es va establir l’any 2020 amb la principal finalitat de conscienciar i divulgar les mesures de seguretat de la Covid-19 a la via pública, a les platges, i també en espais privats.

L’evolució de la pandèmia va fer que, l’any passat, els agents cívics ja assumissin altres funcions com el suport a qualsevol incident, acte incívic o deficiència a la via pública i tasques d’informació ciutadana, coordinant-se amb la Policia Local. Segons Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, l’experiència prèvia és positiva i per això la repeteixen.

El servei dels agents cívics es finança a través d’una subvenció de la Diputació de Tarragona i s’allargarà fins al 17 de setembre.

Comparteix