La Banda de la Cala ja té a punt el tradicional concert d’estiu

Comparteix

Enguany, el concert canvia la ubicació habitual de la plaça Joan Miró per al passeig Marítim, a dalt de l’Alguer.

La banda de música de l’Ametlla de Mar farà aquest divendres concert d’estiu. Durant l’esdeveniment, els intèrprets tocaran un repertori molt variat que combina diferents estils i gèneres. Aquella mateixa nit també s’estrenarà un pasdoble inèdit. Enguany a més, canvia la ubicació i serà més a prop del mar.

Aquest divendres, dia 15 de juliol, a les 22 h de la nit, se celebrarà el tradicional concert d’estiu de la Banda de la Cala. La formació musical ha preparat un repertori heterogeni en el qual s’inclouen bandes sonores, música llatina, obres clàssiques o, de la mateixa manera que en el concert ballador de la Candelera, una obra d’AC/DC.

L’esdeveniment comptarà també amb la participació de la cantant Susanna Serra, qui interpretarà l’havanera de l’òpera de Carme. Així, els músics caleros surten de l’esquema habitual dels concerts d’aquestes formacions, on una cantant o un repertori tan variat no és l’habitual.

A més, enguany el concert comptarà amb un entorn idíl·lic, al passeig Marítim dalt de la platja de l’Alguer, canviant així la ubicació tradicional que era a la plaça Joan Miró.

Emili Cabello, director de la banda, explica que s’ha preparat un concert per a tots els públics i amb la intenció d’atreure un públic més divers.

Durant la nit, a més, hi haurà una altra sorpresa amb l’estrena d’un pasdoble d’un compositor de Creixell. Per a l’estrena hi participarà també en directe el seu autor.

Comparteix