Tornen les nits d’estiu amb cinema al parc del Bon Repòs

Comparteix

‘A Todo Tren’ encetarà, aquest dimarts, el cicle de pel·lícules que es projectaran durant tot l’estiu.

Durant juliol i agost, els amants del cinema tenen una cita tots els dimarts al parc del Bon Repòs, perquè tornen les nits de Cinema a la Fresca. A les 22 h de la nit, cada setmana, es projectarà una pel·lícula apta per a tots els públics.

De la mateixa manera que altres anys, s’instal·larà una pantalla gegant a la part central del parc que convertirà l’espai en un cinema a l’aire lliure. Enguany, les cadires les subministrarà l’Ajuntament de forma gratuïta, a diferència dels anys anteriors que ho feia el Racó dels Joves.

De moment, s’ha publicat la programació de juliol, on consten tres projeccions. Aquest dimarts començarà el cicle amb la pel·lícula ‘A Todo Tren’, dirigida per Santiago Segura i el dia 19, es reproduirà la reedició del llargmetratge ‘Space Jump’.

El 26 de juliol es podrà veure el film d’aventures de Disney, ‘Jungle Cruise’, que narra una peculiar expedició per la jungla amazònica per trobar un arbre místic amb qualitats guaridores. El film està protagonitzat per Dwayne Johnson, la Roca, i Emily Blunt.

La tècnica de Festes a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Lara Brull, avança que el mes d’agost hi haurà tres pel·lícules més.

Enguany estarà permès, de nou, portar cadires, així que els espectadors que ho desitgen podran portar-se de casa els seus seients.

Comparteix