Els punts d’informació a les urbanitzacions de l’Ametlla de Mar ja estan en funcionament

Comparteix

La seva intenció és reforçar l’atenció que es realitza a l’Oficina de Turisme i al CIP.

Des de la setmana passada, diversos taulells situats a les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat presten el servei d’informació turística. Aquests punts faciliten, als usuaris d’aquestes zones, informació relativa als actius turístics del municipi. Dos punts d’informació turística que reforcen els que hi ha situats al nucli urbà.

Des de fa cinc anys, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ofereix als residents de les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat un servei d’informació turística. Aquests punts, dirigits sobretot al turisme, estan situats en casetes de fusta a les zones comercials.

El servei  ajuda a descongestionar els altres punts d’informació situats dintre el nucli municipal, l’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpretació de la Pesca. Així  s’ofereix informació sobre els llocs per visitar o els actes programats. Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Els punts de Les Tres Cales i Calafat tenen un horari de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h, de dilluns a diumenge excepte els dimecres, quan només s’obren de matí. Pel que fa al Centre d’Interpretació de la Pesca, l’horari és de dilluns a diumenge, cada dia d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.

Al CIP, a més d’informació turística, recordem que també es poden veure exposicions de pintura d’artistes locals, l’exposició de vaixells enfonsats al golf de Sant Jordi i l’exposició del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre.

Comparteix