El Cadet de la Cala entre els 10 millors al Torneig Internacional de Futbol d’Skadevi a Suècia

Comparteix

L’equip calero ha participat en el torneig internacional juvenil, obtenint bons resultats i classificant-se a vuitens de final.

L’equip cadet de futbol de l’AME de l’Ametlla de Mar ha participat, aquest cap de setmana, al Torneig Internacional de Futbol d’Skadevi, un torneig juvenil disputat a Suècia que va comptar amb una trentena d’equips participants. Els caleros es van classificar a vuitens de final, sent dels 10 millors del torneig.

Els jugadors i el cos tècnic van marxar, a finals de la setmana passada, al país escandinau, per tal de formar part d’aquest torneig que va celebrar-se entre els dies 1 i 3 de juliol.

L’equip va fer un gran joc; quedant en 2a posició en la fase de grups i classificant-se així a vuitens de final. En l’últim partit, però, no va poder imposar-se al seu rival.

Tot i no haver guanyat la competició, Àlex Gómez, entrenador de l’equip, valora l’experiència com a molt positiva, tant a nivell humà com esportiu i celebra el gran joc que ha fet l’equip calero durant tota la competició.

Durant el primer partit davant el BK Häcken de Göteborg, actual líder de la 1a divisió sueca, l’equip de l’Ametlla va empatar a 2, en un camp amb gespa artificial, superfície sobre la qual no està acostumat a jugar.

Durant els següents tres partits, l’equip va fer una gran fase de grup guanyant els tres partits seguits, però a causa del gol average van acabar classificant-se segons. Així, van ser emparellats amb un altre equip suec, obtenint un resultat durant la primera part de 2-1. Durant la segona, l’equip suec va prendre més avantatge i el resultat va ser finalment de 3 a 1.

Comparteix