Les Dones Endavant organitzen tallers d’estiu per a joves

Comparteix

Seran dos tallers de treballs manuals per a joves d’entre 6 i 12 anys, un d’agulles de pit amb material reciclat i un altre, de creació de clauers.

L’Associació de Dones Endavant, tornarà a col·laborar aquest any en l’Agenda de l’Estiu, amb la realització de dos tallers per a nens, que tindran lloc els dies 6 de juliol i 10 d’agost a la plaça Joan Miró.

L’entitat de dones caleres conduirà un primer taller que tindrà lloc el dimecres dia 6 de juliol a partir de les 18.30 h a la plaça Joan Miró, destinat a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, que consistirà en la confecció d’agulles de pit amb el reciclatge de taps de plàstic.

El segon taller, tindrà lloc el dia 10 d’agost a la mateixa hora i el mateix lloc i en aquesta ocasió es dedicarà a la confecció de clauers. Cinta Garcia és la presidenta de l’Associació de Dones Endavant.

Els interessats en realitzar els tallers han de passar a inscriure’s prèviament per la regidoria de festes al segon pis de l’Ajuntament, als matins, de 9 a 2.

L’Associació de Dones Endavant ja ha finalitzat la temporada d’activitats habituals a la Casa del Mar, com ara les classes de pintura, boixets, patchwork o treballs manuals, les quals no es reprendran fins a finals de setembre o primers d’octubre, amb la introducció de classes de macramé.

Comparteix