El 1r equip de la Cala presenta novetats

Comparteix

El 1r equip de futbol de la Cala ja treballa amb la confecció de la plantilla de cara a la pròxima temporada i ja ha començat a presentar les noves incorporacions.

La secció esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar ja va anunciar just després de finalitzar la temporada, la renovació del tècnic Xavi Subirats, que afrontarà la tercera temporada al club i la segona a la banqueta del 1r equip.

Després d’anunciar també les baixes del porter Nelson González i dels jugadors Amador Voces, Lluís Garcia, Àlex Ionita i de Jack Cid que ha fitxat pel Tortosa, la junta directiva ja està incorporant les noves peces que han de completar el puzle de la nova plantilla de cara a la pròxima temporada.

La primera incorporació anunciada ha estat la d’Albert Gordo, extrem procedent del Jesús Catalonia, i la segona el retorn després d’una temporada al Camarles, de Xavi Faiges que reforçarà el mig del camp. També s’ha presentat en les darreres hores a Eric Segarra, porter procedent del Gandesa.

A aquests dos noms s’ha de sumar el de Robert Brooksbank que deixarà d’assumir les responsabilitats de segon entrenador per a tornar a calçar-se les botes i reforçar la defensa calera.

El lloc de Brooksbank al costat de Xavi Subirats l’ocuparà el carismàtic Sergi Quintana, després haver penjat les botes aquesta temporada al filial calero.

L’equip de l’Ametlla de Mar està en tractes per incorporar un davanter centre golejador.

Comparteix