Una vintena d’estudiants caleros comencen aquest dimarts una selectivitat que busca tornar a la normalitat

Comparteix

Els alumnes, els primers en examinar-se després d’haver cursat tot el batxillerat durant la pandèmia, s’han desplaçat fins a Tortosa per fer les PAU.

22 estudiants de segon de batxillerat de l’Ametlla de Mar s’han desplaçat fins a l’Institut Cristòfor Despuig per examinar-se en les proves d’accés a la Universitat, que busquen tornar a la normalitat. Els exàmens s’allargaran fins dijous, recuperant així els exàmens de 3 dies en lloc de 4 i traient l’obligació de portar mascareta.

Els alumnes han començat els exàmens a les 9 del matí amb Llengua Castellana i Literatura i a continuació Llengua Estrangera. A la tarda, s’examinaran d’Anàlisi Musical, Cultura Audiovisual, Electrotècnia, Física o Geografia

Els estudiants caleros formen part dels més de 32.000 matriculats que fan la selectivitat després d’haver cursat tot el batxillerat en context de pandèmia i que, com a novetat, poden escollir l’idioma en què fan les proves entre el català i el castellà. Benjamí Torné és el director de l’Institut Candelera.

Aquests alumnes es graduaran el pròxim divendres al vespre amb una celebració sense restriccions. Pel que fa als alumnes de batxibac, van graduar-se la passada setmana.

Comparteix