El govern espanyol ampliarà el tram de l’AP-7 entre l’Hospitalet de l’Infant i Amposta amb un tercer carril

Comparteix

El secretari general d’Infraestructures anuncia que el projecte constructiu estarà enllestit enguany.

El govern espanyol ha anunciat que ampliarà el tram de l’AP-7 entre l’Hospitalet de l’Infant i Amposta, al seu pas també per l’Ametlla de Mar, amb un tercer carril. El secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, ha avançat que el projecte constructiu estarà enllestit aquest any.

En un acte de la Cambra de Comerç de Tarragona, Flores ha afirmat, aquest divendres, que la construcció d’aquest tercer carril millorarà la fiabilitat de la via i la seva funcionalitat, davant l’increment de vehicles que hi circulen arran de l’alliberació dels peatges. De fet, diu que és un tram prioritari.

Flores també ha explicat que es millorarà la connectivitat entre l’A-7 i l’AP-7 per adaptar els accessos entre aquestes dues vies d’alta capacitat.

En aquest sentit, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, s’ha mostrat favorable en fer un tercer carril per solucionar la situació actual insostenible del trànsit d’aquesta via, però rebutja que el projecte pugui renunciar a l’A-7 o ocupi més espais dels que ja ocupa l’AP-7.

Comparteix